top of page

Milène zingt verhalende, Nederlandstalige liedjes waarin de genres kleinkunst en country- pop elkaar ontmoeten. Met een vleug zelfspot en enthousiaste glimlach heeft ze altijd de intense noodzaak om middels muziek naar verbinding te zoeken. 

 

Na haar carrière in verschillende theaterproducties creëert en produceert ze sinds 2021 eigen theatervoorstellingen. Van 2021 t/m 2024 toerde ze met het succesvolle door haar geproduceerde theaterconcert ‘Voor mijn part Dolly’. Vanaf oktober 2024 zal ze in de Nederlandse theaters te zien zijn met 'All by myself': een voorstelling a.d.h.v. de muziek en het leven van Céline Dion. 

Milène studeerde in 2014 af aan het Rotterdams Conservatorium, Codarts. Sindsdien staat zij op verschillende, internationale podia. Ze was te zien in producties van o.a.: Toneelgroep de Appel, Holland America Line Cruises, Sesamstraat, Chaplin - de musical en Belinda King Productions.  Ze zingt bij Stichting Diva Dichtbij voor mensen met dementie.  Met haar ‘Kofferbakconcerten’ verzorgt ze muzikale verrassingen aan huis of zingt ze bij speciale gelegenheden. In de zomer van 2021 was ze te zien in SBS6's zangprogramma BEAT ME, waar ze maar liefst 4 keer haar tegenstander(s)versloeg.

 

Luisteren naar Milène? Bezoek haar theatervoorstellingen die door heel Nederland plaatsvinden (klik hier voor agenda), luister hier naar haar eigen (Nederlandstalige) muziek of boek haar voor jouw speciale gelegenheid.

bottom of page