top of page

De van oorsprong Brabantse Milène (30) zong eerder dan dat ze sprak. Na verscheidene vooropleidingen studeerde ze in 2014 af aan het Rotterdams Conservatorium, Codarts. Sindsdien schittert Milène op verschillende, internationale podia. Ze was te zien in producties van o.a.: Toneelgroep de Appel, Holland America Line Cruises, Sesamstraat, Chaplin - de musical en Belinda King Productions. 

 

Met haar glasheldere stem en sprankelende voorkomen, raakt Milène haar publiek in beeld en geluid. Een vleugje zelfspot hier, een enthousiaste glimlach daar en altijd de intense noodzaak om middels muziek naar verbinding te zoeken. 

 

Milène zingt bij Stichting Diva Dichtbij voor mensen met dementie.  Met haar ‘Kofferbakconcerten’ verzorgt ze muzikale verrassingen aan huis. In de zomer van 2021 was ze te zien in SBS6's zangprogramma BEAT ME, waar ze maar liefst 4 keer haar tegenstander(s)versloeg.

 

Sinds 2021 tourt ze met haar muziektheatervoorstelling ‘Voor mijn part Dolly’, waarmee ze een ode brengt aan haar idool Dolly Parton.

bottom of page